“Liga Kubusiowego Narciarza” – wyjazd na zawody

W najbliższą sobotę 22 lutego wyjeżdżamy na sprawdzian naszych umiejętności w slalomie gigancie na czas, który odbędzie się w Krynicy na stokach narciarskich Słotwiny Arena.

Osoby, które jadą busem prosimy o stawienie się na parkingu przy Podkarpackim Centrum Sportów Walki MOSiR w Jaśle o godz 7:30. Wyjeżdżamy jak tylko spakujemy wszystkie potrzebne rzeczy tj. : narty, kijki, buty narciarskie, kaski – NIE ZAPOMNIJCIE NICZEGO :).

Jadących własnym transportem, prosimy o przybycie na miejsce najpóźniej na godzinę 9:30.

Między godziną 9:30 a 10:00 spotykamy się przy BIURZE ZAWODÓW zlokalizowanym obok restauracji przy dolnej stacji wyciągu, gdzie potwierdzimy naszą obecność i odbierzemy dla wszystkich PAKIET STARTOWY (numerek / napój / bon żywieniowy / voucher na karnet). Udział w zawodach jest bezpłatny. Karnet dla zawodnika kosztuje 20 zł i upoważnia do jazdy również na wyciągu krzesełkowym.

O godzinie 10:30 wyruszymy na oglądanie trasy, a o godzinie 11:00 przewidziany jest start pierwszej grupy wiekowej.

Życzymy Wam dobrej zabawy i aby duch sportowej rywalizacji nie opuścił Was nawet na moment !

DO ZOBACZENIA !

Opublikowany Zawody.