FERIE W USTRZYKACH DOLNYCH.

Rozpoczęły się zapisy na zimowy obóz sportowo - rekreacyjny.
Termin zapisów upływa końcem listopada.
Ilość miejsc ograniczona.

Karta uczestnictwa >> pobierz

Nasza propozycja wyjazdu na obóz narciarski skierowana jest do dzieci, młodzieży i dorosłych. Dla początkujących, średnio zaawansowanych, jak również tych, którzy doskonale radzą sobie z jazdą na dwóch deskach. Szkolenia narciarskie prowadzone są przez doświadczonych instruktorów z uprawnieniami Polskiego Związku Narciarstwa. Popołudniami, po zakończeniu jazdy, proponujemy wyjścia na basen, lodowisko, uczestnictwo w warsztatach w Muzeum Wsi i Młynarstwa gdzie każdy samodzielnie będzie mógł coś dla siebie upiec. Wieczorami odbywać się będą wykłady na temat bezpieczeństwa na stoku i konserwacji sprzętu oraz analiza video z przejazdów. Codziennie towarzyszyć nam będą zabawy integracyjne nie tylko w języku polskim ! 🙂

Ferie w Ustrzykach Dolnych to oferta dedykowana też dla rodziców, którzy chcą mieć swoje pociechy pod bacznym okiem. Na tego typu wyjazdach zapewniamy dzieciom opiekę i realizację programu szkoleniowego lub rekreacyjnego. W czasie realizacji programu (zazwyczaj od śniadania do kolacji) dzieci są pod opieką naszych wychowawców i instruktorów, wieczorem natomiast mogą wrócić pod opiekę rodziców. Rodzice w ciągu dnia maja swobodę, aby w pełni korzystać z bieszczadzkich uroków.

Wkrótce na naszej stronie zostaną umieszczone szczegółowe informacje dotyczące wyjazdu oraz karta uczestnictwa.

Kontakt do zapisów: 500 178 488

ZAPRASZAMY!