Dzień Otwarty Funduszy Europejskich – Rodzinna Impreza Sportowo – rekreacyjna 11.05.2019r.

W dniu 11 maja w godzinach od 10:00 do 14:00 z okazji Dni Otwartych Funduszy Europejskich nasza Fundacja zorganizowała I rodzinną imprezę sportowo – rekreacyjną. Impreza odbyła się na terenie Parku Linowego MOSiR Jasło. Przygotowaliśmy różne atrakcje. Były to konkurencje rodzinne takie jak: „Gdzie jest moje dziecko”, „Woreczkowe sanki”, „Przeciąganie liny”, „Balonowe szaleństwo”, „Krzesełka”, „Test wiedzy o Unii Europejskiej”. Pogoda nam sprzyjała, a chwilowy deszcz był tylko dobrym przerywnikiem na zjedzenie grillowanych  kiełbasek, wypicie kawy czy herbaty.

W imprezie uczestniczyło ok. 80 osób. Każdy miał możliwość wzięcia udziału w losowaniu nagród, które zostały ufundowane przez Urząd Miasta Jasła oraz Fundację. W trakcie trwania imprezy chętni mogli wypróbować swoją odwagę pokonując poszczególne trasy Parku Linowego, a podczas wydawania nagród, czas umiliły nam występy utalentowanych młodych  uczestniczek.

Trzem rodzinom, które podczas konkurencji zdobyły największą ilość punktów, zostały wręczone pamiątkowe statuetki.

Dziękujemy Wszystkim za świetną zabawę oraz stworzenie miłej rodzinnej atmosfery !

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂
Opublikowany Wydarzenia.